Hai sa ma dau Mafalda

Un popor care savureaza o vietate extrem de otravitoare (pestele Fugu) nu poate decit sa aiba un curaj dus la inconstienta.
Un popor care combina pestele crud cu orez si alge (clasicul sushi) clar are o imaginatie care depaseste orice standarde.
Un popor care maninca wasabi-ul (care de la oricine altcineva stoarce valuri de lacrimi) ca pe mustar nu are cum sa cedeze in fata unor meschine radiatii.

Japonia nu va ceda niciodata in fata avalansei de nenorociri cu care a lovit-o bunul Dumnezeu (buuunul!!!). Ba mai mult, ascultati aici, japonezii se vor ridica dintre cutremure, tsunami si explozii nucleare si vor ajunge stapinii lumii.
Nu chinezii, japonezii!

Pentru ca ei vor avea o motivatie care sa-i faca mai buni. Un suflet care va dovedi orice destin potrivnic. O energie care o va depasi pe cea scoasa de o mie de reactoare esuate la Fukushima.

Ascultati la mine, apucati-va sa invatati japoneza, apucati-va sa invatati sa gatiti ca japonezii. In citiva ani, ii vom spune DOMO ARIGATO oricarui sefut care ne va arunca o marire cit sa ne ajunga pentru un sake.

Reclame

2 gânduri despre „Hai sa ma dau Mafalda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s