Socializam in singuratate

Cică a apărut cântarul legat la Facebook. Te cântăreşti şi-ţi apare pe wall greutatea. Trebuie neapărat să scriu o aplicaţie care să scadă automat din cifra afişată (şi postată) ultima şaorma cu garnitură de ceafă porc.

Cică a apărut şi frigiderul legat la Twitter. Agregatul frigorific va ciripi oare hoardelor de cybernauţi cât parizer mai ai în dânsul sau te va pârâ că ai dat iama prin sarmale exact când te lăudai ce bine suporţi dieta low-carb?

Aştept cu nerăbdare cabina de duş legată la hi5. Să ştie toţi băieţii ce face prinţesele lor în timpul liber. Sau să-şi afle şi fetele un suflet pereche care să le iubească (chiar şi pe câte două-trei deodată, că-i la modă) din adâncul cardului de credit.

Ca să nu pic în peroraţii despre cât ne însingurează reţelele sociale ridicate la rang de religie, te întreb doar atât: când ai primit ultima oară o felicitare de Crăciun pe hârtie, semnată de mână de către cineva care s-a gândit la tine mai mult decât preţ de un click pe send?

Reclame

11 gânduri despre „Socializam in singuratate

  1. banca mi-a dorit sarbatori fericite,in plic frumos si colorat,m-a intrebat chiar daca am de gand sa le mai returnez din bani.vezi ca mai sunt oameni pe lume care se gandesc cu drag la noi.ergo..n-am ramas chiar singuri pe lume.am luat o sarmaluta si i-am injurat de mama cu voce tare.am fost cam marlan,nu???nu se vorbeste cu gura plina.

  2. Pingback: Socializam in singuratate - Ziarul toateBlogurile.ro

  3. Nu am mai primit de mult timp asa ceva.
    Anul astea le-am spus cunostintelor mele (ma rog, unora dintre ei) sa nu-mi mai truimita mesaje pe telefonul mobil, ca ma enerveaza foarte tare lipsa de respect a celor care trimit asa ceva. Am vazut ca a avut efect, ca n-am mai primit nimic despre …”lumina…”, dar nici altceva 🙂

  4. sa fim fericiti ,toti ai nostri sunt cu mobile si laptopuri.cum era faza cu prima generatie incaltata acum e prima informatizata.ca in reclama:edy,pe ziarul asta sa cureti tu cartofii!!!

  5. Eu primesc tot timpul felicitari scrise de mana (ha!) Ultimele au fost chiar acum, de ziua mea. Si ma bucura tot timpul. O fi vreo meteahna de-a prietenilor mei literati? Sau a prietenilor artisti care nu se pot abtine de la a crea propriile felicitari? Oricum ar fi, retzetarule istet, mai avem o speranta. La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s