Vecini cu care ma mindresc

De când primarele care este a transformat trotuarele din sector în parcări închiriate rezidenţilor, importanţa locului de parcare a scăzut dramatic. Acum, ea abia de mai depăşeşte (la limită) importanţa consoartei – chiar, ştie cineva cum arată nevasta lui Vanghelie? O fi (pe) persoană fizică?

Din acest motiv, când un şofer neversat în cutumele cartierului şi-a lăsat pe un colţ de trotuar NEÎNCHIRIAT Dacia pricăjită, locatarii care s-au adunat lângâ ea nu mai agitau tradiţionalele bâte, cuie şi bidoane cu lichid de frână. Nu, bă’eţii erau relaxare, cu un PET de bere şi puşi pe mişto.

La un moment dat, în paralel cu automobilul intrus, însă în mijlocul străzii pe care o şi blochează, opreşte un al treilea vecin într-un Golf.
Golful – tunat (subwoofer ManelePro, şapte cruciuliţe cu ciucuraşi la retrovizoare, evacuare sport pentru diesel-ul de 50 de cai). Şoferul – dotat cu o pungă de seminţe.
– Ştii, bă, cine-i ăsta de-a parcat aici? întreabă unul dintre vecinii per pedes, scurgând ultimul gât de spumă din PET.
Eliberând îndemânatic dintre buze un elicopter meşteşugit dintr-o sămânţă floare, şoferul Golfului se uită ironic la coloana de maşini cărora le blocase accesul în intersecţie şi răspunde înţelept:
– Un ţăran, bă, un ţăran!

Serviciul de Urgente Publicitare

Reclame

3 gânduri despre „Vecini cu care ma mindresc

 1. Pingback: Vecini cu care ma mindresc - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Astazi am descoperit „Retete istete”..da, si cu mare satisfactie….N-am incercat nici o reteta inca, dar deja m-am delectat copios cu stilul in care sunt scrise.

  Nu stiu cine este autorul „Vecini cu care ma mandresc” sau/si al bucatii „Nihil Sine Deo”, dar de mult nu m-a mai amuzat sau trezit admiratia un text autohton.
  Poanta din „Nihil Sine Deo” adica crucea din „poagnie” similara cu semnul lui Zoro m-a dat gata, m-a cucerit….ma inclin in fata unui talent autentic…hahaha
  Un extraordinar ochi pt. realitatea din ro./buc. care realitate cruda ,de obicei te irita si indispune, transformata in spumoase hohote (de ras desigur)…..

  Mi-ati facut ziua!
  Mimi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s