Ne bulgurim?

Ce-mi place la bulgur, dincolo de gustul de nuci și culoarea aurie, e că fierbe uimitor de repede. Dacă e din cel mărunțit, asemenei cus cus-ului, nici nu-l fierb, ci torn doar apă fierbinte peste el.

Pentru a minimiza expunerea subsemnatului la dogoarea aragazului, am gătit un pilaf (sau un fel de pilaf, că iar îmi sar puriștii în cap) în care am înlocuit orezul cu bulgur. A ieșit foarte bun, barometrul succesului meu culinar (adică ajutorul de bucătar) îngrămădindu-se la a doua porție.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s