Cartofilie

Sunt foarte mândru că am descoperit o nouă metodă de copt cartofii: îi tai în două pe lungime și-i pun direct pe grătarul cuptorului, încins la 200 de grade.

Rezultatul e grozav atât vizual cât și gustativ, fără a mai spune că e și deosebit de sănătos (nu folosesc strop de ulei). în plus, cartofii astfel copți se pretează la o mulțime de rețete care de care mai creative: azi, i-am umplut cu urdă.

Reclame

Un gând despre „Cartofilie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s