Pui înțepat

În ton cu povestioara de mai sus, continui cu un succes culinar, nu amoros.


Nu te lăsa păcălit/ă de țepe. Ar fi trebuit să te obișnuiești cu ele, dacă ai numărat mai mult de trei zile la rând de stat în România.

Concentrează-te pe combinația fină de piept de pui tocat măăăăărunt, usturoi și ghimbir. Făcuți pe tigaia grătar, kebabii aștia sunt buni și sănătoși. Perpeliți pe cărbuni, zici că o zeiță indiană s-a desprins din Rig Veda, răspândind în urmă-i arome de turmeric.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s