Incurajati alcoolismul bovin

Ieri seara Joiana îmi spune galeș: Nuuuuuuuuu dai și tu ceva de băut?

Mă uit lung la ea și scutur amărât sticla în care mai era doar un deget de bourbon. Răspunsul vine cu subînțelesuri nebănuite: Aha, te arde?

Și uite așa s-a învârtit pulpa de vită cumpărată ieri de o flambare în whiskey american și de o înghesuire in pălăriile unor ciuperci generoase.

Rețeta e aici… Mie cel mai tare mi-au plăcut feliuțele de vită care erau deasupra ciupercilor. Zahărul rămas din bourbon s-a caramelizat în focul cuptorului, iar carnea a căpătat o consistență de napolitană, foarte crocantă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s