Rusine cu R de la Romania

Mă uit acum în reluare la Happy Hour – vă dați seama cât de plictisit pot să fiu în Budapesta. E una dintre cele mai triste ore ale mele din ultimii ani. Mi-am dat seama de ce mi-as fi dorit sa fi fost născut oriunde altundeva decât în Romania.

Măruță a început cu un speech despre doctorița aia care a inventat testul de sânge ce depisteaza cancerul în câteva minute. Dacă e așa, femeia ar trebui pusă lângă Pasteur și Barnard. Măruță a ușuit-o însă în 50 de cuvinte (nu tu interviu, nu tu invitație) și a trecut la invenția epocală a Andreei Marin-Banică, o țoală pentru bebeluși. Interviu, pupat dorsal, frumos. Zic: bine, măcar nu se mai bășică boracii de la pipilică.

Ghiciți însă cine e primul invitat în studio. Nu doctorița care va salva milioane de bolnavi de cancer, nu zâna care va catifela zeci de curulețe râzgâiate. Nuuu. Invitatul a fost un băiat care se lăuda cu un nou cântec și cu o viitoare nevastă-manechină. După care a urmat Radu Mazăre (ca să aibă postul legătură și cu mâncarea).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s